ZETTENDe Veldse Hofstede 84

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1994
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 HH
Straat
De Veldse Hofstede 84
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Veldse Hofstede 84

Een bijzonder hoogwaardig afgewerkte en geïsoleerde TUSSENWONING met alles erop-en-eraan waaronder een extra DAKKAPEL en een VERANDA met SCHUUR in de achtertuin.

Deze luxe woning heeft al het (woon)comfort dat je maar kunt bedenken: een complete, tuingerichte inbouwkeuken, een praktische bijkeuken met 2e keukenblok, een royaal toilet (voorheen badkamer) op de begane grond en op de verdieping 2 volwaardige slaapkamers met de optie tot een 3e (slaap)kamer alsmede een moderne badkamer met trendy sanitair. Een vlizotrap geeft toegang tot een ruime opbergzolder. Opvallend zijn alle extra’s zoals nieuwe elektra, data-aansluitingen op elke kamer, elektrisch bedienbare rolluiken (ook via app te bedienen), horren en buitenzonwering. En waarschijnlijk heb je nog nooit zo’n luxe toilet gezien.
Bovendien is de woning extra geïsoleerd en verduurzaamd met vloerisolatie, HR++ beglazing (2021) en 9 zonnepanelen (2021). In 2021 heeft de woning aan de buitenzijde een geheel nieuwe schilderbeurt gekregen.

De achtertuin is maar liefst 14 meter diep en is in 2015 geheel opnieuw aangelegd met veel verschillende kleurrijke bloemen en planten, een watervalletje en een druppelsysteem (voor- en achtertuin). De achtertuin heeft een relatief vrije ligging met weinig inkijk. Een gezellige veranda en schuur (met achterom) maken het plaatje compleet.

Quote van de makelaar: “Veel completer ga je een woning in dit segment niet snel vinden. Bij deze onderscheidende woning is er veel aandacht besteed aan luxe, comfort en duurzaamheid hetgeen de woning instapklaar maakt. Het kan niet anders dan dat er straks een koper is die zich bevoorrecht voelt om van deze woning en tuin te mogen genieten”.

(VER)GROTE WOONKAMER
Van oorsprong is de opzet en indeling van deze woning bedacht om een slaapkamer en badkamer op de begane grond te hebben. Hierdoor zou de woning levensloopbestendig te bewonen zijn. Echter, in de huidige setting is het meer een gezinswoning geworden. De woonkamer is vergroot door de beoogde slaapkamer erbij te betrekken waardoor er een soort van Z-indeling is ontstaan. Hierdoor is er een zit- en een eethoek gecreëerd.

Opvallend is het verzorgde afwerkingsniveau. Op de vloer is een kurklaminaat (met hoge plint) gelegd en de wanden zijn strak afgewerkt met scanbehang. Hierdoor zijn de wanden ideaal in de gewenste kleur te sausen. Een ander pluspunt zijn de wandcontactdozen die niet alleen zijn uitgebreid, maar ook zijn verlaagd naar enkelhoogte. De radiator is keurig in een ombouw weggewerkt. Praktische zaken als nieuw HR++ beglazing met ventilatieroosters mogen zeker niet vergeten worden. En kijk je door het raam naar buiten, dan zie je ook bomen en een groenstrook voor de deur. Overigens is het raam aan de voorzijde geheel af te sluiten met een rolluik. Het raam aan de tuinzijde is voorzien van een screen (zonwering).

COMPLETE INBOUWKEUKEN
De keuken grenst direct aan de woonkamer maar is af te sluiten met een schuifdeur. De keuken heeft een speelse opstelling met een knusse ontbijtbar voor het raam. De opstelling heeft een moderne uitstraling met brede ladekorven en luxe inbouwapparatuur. Denk daarbij aan een vaatwasser (met liftlade), een 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw erboven, een magnetron en een ‘dubbele’ heteluchtoven. De liftlade van de vaatwasser is ideaal omdat je niet zover door de knieën hoeft te gaan. De oven kun je zowel in zijn geheel of de helft gebruiken. Kortom, deze keuken is van alle gemakken voorzien.

BIJKEUKEN
Het comfort gaat verder in de bijkeuken. Deze ruimte is optimaal ingericht met o.a. een werkkast voor schoonmaakspullen en voorraadkasten. Ook is de CV-ketel achter één van de deurtjes te vinden. Het extra werkblad is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een verjaardag hebt. Tevens zijn zowel de wasmachine en wasdroger op hoogte geplaatst. ‘Gemak dient te mens’ zullen we maar zeggen. Vanuit de bijkeuken bereik je de achtertuin waarbij de tuindeur is voorzien van een rolhor.

TOILET MET URINOIR
Het toilet krijgt van ons niet zo vaak een eigen alinea. Echter, in deze woning kun je een heel bijzonder toilet verwachten. Vaak is het het ‘kleinste kamertje’ in huis, maar hier is het toilet helemaal niet zo klein. Het betreft immers de voormalige badkamer. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door er zowel een zwevend wandcloset als een urinoir te plaatsen. Ook is er een volwaardig wastafelmeubel met spiegel geplaatst. Noemenswaardig zijn alle functies die het toilet te bieden heeft. Het toilet kun je namelijk op afstand bedienen ten behoeve van spoeling en massagestralen. Je moet het maar bedenken…

Doordat het toilet is verplaatst naar de voormalige badkamer, is het oorspronkelijk toilet komen te vervallen. Hierdoor is de hal groter geworden waardoor je meer ruimte hebt voor bijvoorbeeld een garderobe.

1e VERDIEPING
Dezelfde laminaatvloer van kurk die op de begane grond ligt, loopt ook door op de 1e verdieping en zelfs op de trap. Een éénduidiger afwerkingsniveau van vloeren kun je je niet bedenken.

De 1e verdieping is opgedeeld in 2 slaapkamers, een heuse walk-in-closet en de badkamer. De slaapkamers zijn beiden royaal te noemen en respectievelijk 13m2 en 10m2 groot. Hierdoor kun je kiezen waar je een 2-persoonsbed neerzet. De slaapkamer aan de achterzijde is aanzienlijk vergroot door een maximaal brede dakkapel. Deze kunststof dakkapel is voorzien van draai/kiepramen en inzethorren waardoor je optimaal kunt ventileren. Deze dakkapel loopt door tot in de walk-in-closet naast de slaapkamer. Zowel de voor- als achterzijde zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (voorzijde via een app te bedienen) waardoor je de kamers 100% kunt verduisteren. Beide slaapkamers zijn voorzien van data-aansluitingen.

Wie droomt er nu niet van een walk-in-closet waar je overzichtelijk al je kleding kwijt kunt? De gehele kastinrichting zal hier achterblijven. Maar mocht je voorkeur uitgaan naar een extra slaapkamer, dan biedt dit ook mogelijkheden. Ook zou je hier een prima werkhoek/kamer kunnen creëren.

BADKAMER
De badkamer maakt deze woonlaag compleet. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche met glazen deur (en drainafvoer), een 2e zwevend wandcloset en een wastafel met spiegelkast v.v. verlichting. Naast de wastafel is nog een kolomkast geplaatst waar je de nodige toiletspullen kunt opbergen. Mooi detail is de kraan met afzonderlijke ‘draaihendels’ uit de muur. Een raam (met rolhor) zorgt niet alleen voor de ideale ventilatiemogelijkheid, maar ook voor een prettige lichtinval. Het neutrale en moderne tegelwerk is gelijk aan die van het toilet op de begane grond. Ook dit draagt weer bij aan een éénduidig geheel. Om het af te maken zijn er inbouwspots in het plafond aangebracht.

RUIME ZOLDER
Ben je nog op zoek naar de nodige opbergruimte, dan ga je die zeker vinden op de zolder. Deze is te bereiken middels een handige vlizotrap op de overloop. De zolder heeft een nokhoogte van 1,6 meter en is geheel bevloerd waardoor je deze geheel kunt benutten. Voor het gemak is er ook verlichting aanwezig.

TUIN MET VERANDA
Bij een leuk huis hoort ook een aantrekkelijke achtertuin van 14 meter diep. In 2015 is de tuin geheel opnieuw aangelegd waarbij er is gekozen voor kleurrijke bloemen en een ‘4-seizoenenboom’: Voorjaar vol bloemen, zomer vol bessen, een slotakkoord met mooie herfstkleuren en in de winter bladvrij waardoor de zon lekker in de veranda schijnt. Halverwege de tuin is een watervalletje te vinden. Om de tuin ook op een warme zomerdag groen te houden, is er een druppelsysteem aangelegd, zowel in de voor- als achtertuin. Ook is er een watertappunt en op verschillende plekken elektra aanwezig.

Achterin de tuin is een veranda en een tuinhuis bijgebouwd. De veranda biedt een heerlijke, beschutte zitplek waar je met name in de namiddag en avonduren veel zonuren hebt. Hier kun je het gehele jaar je tuinset buiten laten staan.
Onder hetzelfde dak is tevens een tuinhuis gebouwd. Handig om het nodige tuingereedschap op te bergen en meerdere fietsen te stallen. In de schuur is er een poort (achterom) die aansluit op het achtergelegen gangpad. Uiteraard hebben zowel de veranda als schuur ook elektra-aansluiting.

GUNSTIGE LIGGING
De Veldse Hofstede loopt als het ware rond en is een veelzijdige straat met veel verschillende woningtypes, van tussenwoningen tot vrijstaande huizen. Het betreft een doorgaande straat, maar desondanks toch rustig en autoluw te noemen. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen te vinden, zoals om de hoek aan de Gieser Wildeman of iets verderop aan de rand van het dorp aan De Lede waar een speelweide is aangelegd.

Je woont hier (bijna) aan de rand van het dorp met het uitgestrekte Betuwse landschap op steenworp afstand. Aan de buitenrand is een wandelroute aangelegd die rechtstreeks naar het bosrijke Landgoed Hemmen leidt. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi.

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum (op loopafstand). Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging en een dansschool, Zetten is van alle markten thuis.

CENTRAAL GELEGEN
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en royaal en uitgebreide toiletvoorzieningen
Woonkamer met Z-indeling
Uitgebreide keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met 2e keukenblok, witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en tuindeur.
1e Verdieping:
Ruime overloop
Slaapkamer 1 met rechte voorgevel
Slaapkamer 2 (met dakkapel)
Walk-in-closet met kastenverdeling en doorlopende dakkapel
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet, wastafel, spiegel- en kolomkast.
Zolderverdieping:
Te bereiken middels vlizotrap
Veel opbergruimte met een nokhoogte van 1,6 meter.

BIJZONDERHEDEN:
Instapklare tussenwoning met veel luxe en comfort
Neutraal, éénduidig en hoogwaardig afwerkingsniveau
Keukenopstelling v.v. luxe inbouwapparatuur
Praktische bijkeuken met 2e keukenopstelling
Royaal toilet met uitzonderlijk comfort en luxe
2 Volwaardige slaapkamers
Walk-in-closet eventueel te verbouwen tot werk/slaapkamer
Maximaal brede dakkapel aan de achterzijde
Diverse rolluiken en zonwering elektrisch te bedienen (ook via een app)
Speelse spotverlichting in de wand van de trapopgang
Uitgebreide groepenkast: 11 groepen en 3 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combiketel, geplaatst 2017
Begane grondvloer is extra geïsoleerd met Tonzon
Alle beglazing is vervangen door HR++ beglazing en ventilatieroosters
9 Zonnepanelen
Energielabel A
Diepe achtertuin met relatief veel privacy
Kleurrijk en groen aangelegd
Heerlijke veranda voor het buitenleven
Degelijke stallingsruimte (schuur) met achterom
Gewilde woonomgeving (bijna) aan de rand van het dorp
Tussen dorpskern, (winkel)voorzieningen en treinstation gelegen
Op loopafstand van Landgoed Hemmen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning