HERVELDTusculum 9

Vraagprijs €439.500,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DM
Straat
Tusculum 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Tusculum 9

Speels opgezette en verrassend grote HOEKWONING met oprit aan de voorzijde en een privacyvolle achtertuin met gezellige TUINKAMER en grote, stenen SCHUUR.

Deze leuke gezinswoning heeft aan aantal grote pluspunten zoals een complete inbouwkeuken, vloerverwarming op de begane grond, een houtkachel, 2 (slaap)kamers op de begane grond en een slaapverdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. En vlizotrap geeft toegang tot een bergzolder. Indien gewenst is er de mogelijkheid om op de begane grond een 2e badkamer te creëren waardoor de woning levensloopbestendig te bewonen is. De woning is volledig geïsoleerd, heeft maar liefst 20 (!) zonnepanelen en heeft energielabel A. De woning is goed onderhouden waarbij het buitenschilderwerk in 2022 door een schilder is uitgevoerd.

De tuinkamer in de achtertuin is eveneens voorzien van een houtkachel en is af te sluiten middels glaspanelen. De schuur is 9m2 groot en biedt plaats aan meerdere fietsen. Een afsluitbare ‘achterom’ langs de woning op geeft vanaf de oprit toegang tot de achtertuin. In de voortuin ligt een oprit met plaats voor 1 auto op eigen terrein. De aanwezige laadpaal blijft achter.

Quote van de makelaar: “Deze woning is groter dan de voorzijde doet vermoeden. Met ca. 122m2 woonoppervlak, een speelse indeling en een prettig wooncomfort, zowel binnen als buiten, is de woning onderscheidend in het segment. Bovendien is het een energiezuinig woonhuis met 20 zonnepanelen. De aantrekkelijke locatie in een rustige en groene woonomgeving krijg je er gratis bij”.

FLEXIBELE INDELING BEGANE GROND
Met meer dan 70m2 aan woonoppervlak, is het op de begane grond groter dan de gemiddelde hoekwoning of 2-kapper. Dat komt mede doordat de ‘zijvleugel’ als leefruimte bij de woning is betrokken. Dit zorgt ervoor dat de woning veelzijdig te bewonen is. In de huidige setting zijn er 2 extra (slaap)kamers en een werkkamer gecreëerd, maar je zou ook een extra zithoek bij de woonkamer kunnen maken. De scheidingswand tussen de werkkamer (zie plattegrond) en de slaapkamer aan de achterzijde is eenvoudig te verwijderen en niet dragend. Dit maakt de indeling wel erg flexibel. Hierdoor zou je ook kunnen denken aan een salon of praktijk aan huis.

Mocht je de woning levensloopbestendig en met alle voorzieningen op de begane grond willen bewonen, dan is er de mogelijkheid om een slaapkamer en badkamer te realiseren. Ook voor een mindervalide zou het ideaal zijn. Groot pluspunt is dat de vloerverwarming geheel is doorgetrokken waardoor je overal het wooncomfort geniet. Landelijke schuifdeuren met zwarte gehengen zorgen voor een speels accent tussen de ruimtes. Noemenswaardig is de houtkachel in de woonkamer die voor gezellige winteravonden kan zorgen. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

INBOUWKEUKEN
In 2019 heeft deze woning een nieuwe keukenopstelling gekregen. Daarbij is er gekozen voor een uitgebreide hoekopstelling met er tegenover een hoge kast en een extra werkblad. Het laatste is handig voor bijvoorbeeld enkele keukenapparaten. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koelkast, een 5-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw en een combi-oven/magnetron (2024). In de hoek is een draaicarrousel geplaatst en de fronten zijn v.v. soft-close. Inbouwspots als sfeerverlichting maken de keuken compleet.

SLAAPVERDIEPING
Op de 1e verdieping vinden we 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m2, 12m2 en 10m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor 2 kamers eigenlijk nog iets groter zijn. De slaapkamer aan de achterzijde zou de ouderslaapkamer kunnen zijn, aangezien je hier (achter de deur) een grote linnenkast kwijt kunt. Ook heeft deze kamer een extra dakkapel hetgeen voor een speels effect zorgt. Draai/kiepramen (met horren) bieden de ideale ventilatiemogelijkheid.

BADKAMER
De badkamer is met name praktisch ingedeeld met een afsluitbare inloopdouche, een 2e (zwevend) toilet en een uitgebreid, 2-persoons wastafelmeubel. Het laatste heeft de maximale breedte van de badkamer en daardoor veel kastruimte en een grote spiegel. Dit maakt de badkamer optisch ruimtelijker, net zoals het zijgevelraam die voor een prettige lichtinval zorgt. Inbouwspots en een contactpunt maken het wasmeubel compleet. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien de badkamer is voorzien van vloerverwarming. Aanvullend is er nog een grote handdoekradiator geïnstalleerd.

ZOLDERVLIERING
Waar goed over nagedacht is, is de ruimte boven de trapopgang. Hier is een kast gerealiseerd waarin je de wasmachine en wasdroger kwijt kunt.

Een vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de zolderverdieping. Deze zolder is geheel bevloerd waardoor je er veel spullen kunt opbergen. Er is geen stahoogte, maar de ruimte is goed toegankelijk om optimaal te benutten. De aanwezige verlichting zal achterblijven.

ACHTERTUIN MET TUINKAMER
Net als de woning heeft ook de achtertuin een speels karakter. De tuin is dan misschien niet zo diep, er is wel het maximale uit gehaald. Er is een vijver met pergola en een terras aangelegd die de nodige privacy te bieden heeft. Aangrenzend loop je een tuinkamer in die met glazen schuifpanelen geheel is af te sluiten. Dit is een heerlijke ruimte waar je het gehele jaar ‘buiten’ kunt zitten. Met ca. 16m2 heeft de tuinkamer een goed formaat waardoor je er prima een loungeset in kwijt kunt. En in de winter kun je de tuinkamer verwarmen met een gezellig houtkacheltje.

Aangrenzend (vanuit de tuinkamer) loop je de stenen schuur in. Deze is ca. 9m2 groot en daarmee groot genoeg voor meerdere (elektrische) fietsen en tuingereedschap. Twee ramen zorgen voor een prettige lichtinval en natuurlijk is er elektra-aansluiting aanwezig.

ACHTEROM & VOORTUIN
Vanuit de achtertuin loop je via een pad langs de woning op naar de voortuin. Deze ‘achterom’ is met 2 poorten af te sluiten. Je zou hier bijvoorbeeld de containers kunnen stallen.

De voortuin is meer dan 10 meter breed en dat biedt veel comfort om een auto op eigen terrein te parkeren. De oprit is voor een 2e auto net wat te smal, maar aan de buitenzijde van de haag (langs de weg) kun je meerdere auto’s parkeren. Mocht je een elektrische auto rijden, dan is het goed om te weten dat de aanwezige laadpaal zal achterblijven. De aanwezige zonnepanelen helpen je goedkoop auto te rijden.

LIGGING
De ligging van deze woning is kindvriendelijk, ruim opgezet en natuurrijk te noemen. De Tusculum is een autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Langs de aanrijroute staan stijlvolle villa’s die worden afgewisseld door groene doorkijkjes en bruggetjes over het water. Hier woon je aan de rand van het dorp met fraaie vergezichten over het Betuwse landschap. Op verschillende plekken in de wijk zijn speelvoorzieningen te vinden alwaar kinderen vrij kunnen spelen en ravotten. Hetgeen (jonge) gezinnen eveneens zal aanspreken is dat zowel een peuterspeelzaal als 2 basisscholen op loopafstand zijn gelegen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een heus beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewilde jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met houtkachel, trap/voorraadkast en tuindeur
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Slaapkamer 1
Werkkamer
Slaapkamer 2 (optioneel 2e badkamer).
1e Verdieping:
Overloop met kast v.v. witgoedaansluitingen
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Slaapkamer 5 met kast v.v. CV-ketelopstelling
Badkamer met inloopdouche, uitgebreid wastafelmeubel en 2e toilet.
Zoldervliering:
Zolder met opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
Leuke gezinswoning met hoog comfortgehalte
Flexibele indeling op de begane grond
Complete inbouwkeuken met moderne uitstraling
In totaal 4 tot 5 slaapkamers
Houtkachel in de woonkamer én in de tuinkamer
Vloerverwarming op de begane grond én op de badkamer
Zwevende wandclosetten
Draai/kiepramen met horren
Traprenovatie zorgt voor een stijlvolle trapopgang
Uitgebreide groepenkast met o.a. 3 fasen vanwege laadpaal, zonnepanelen en kookgroep
CV-ketel: Nefit HR-combi geplaatst 2021
Zonnepanelen 20x, geplaatst in 2022
HR++ beglazing
Energielabel A
Goede onderhoudsstaat met o.a. verzorgd buitenschilderwerk
Privacyvolle achtertuin met gezellige tuinkamer en afsluitbare glaspanelen
Stenen schuur / stallingsruimte
Oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein
Laadpaal blijft achter
Zeer kindvriendelijke woonomgeving met veel gezinnen
Rustige ligging nabij scholen en op loopafstand van dorpsplein.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning